Slik håndterer vi informasjon om deg

Personvern handler her om hvordan nettsiden samler inn og bruker informasjonen fra de som besøker nettstedet.

Personopplysningsloven inneholder regler for hvordan personopplysninger som samles inn vil bli behandlet, hvordan de sikres, hvem som har tilgang til opplysningene og om de utleveres til andre.

Ansvar

Databehandlingsansvarlig: Drammen Krav Maga

Databehandler: Automattic.com

Drammen Krav Maga er ansvarlig for innhenting og bruk av dataopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av nettstedet.

Automattic er Drammen Krav Maga sine databehandler, og er leverandøre av drift og vedlikehold av nettstedet.

Opplysningene som samles inn, lagres på servere som driftes av Automattic. En egen avtale mellom Drammen Krav Maga og Automattic regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Kontaktskjema

På nettsiden har du mulighet til å kontakte oss via kontaktskjema. Når du har sendt en melding vil navn, telefonnummer/e-postadresse (dersom du ønsker svar på din henvendelse) og hva du skriver om i meldingen bli lagret. Det er derfor viktig at det ikke opplyses om sensitiv informasjon i skjema.

Kommentarer på nettsidene

Du kan gi tilbakemeldinger på nettsidene via kommentarfeltet.

Det du skriver av informasjon vil bli stående offentlig. Det er derfor viktig at du ikke legger inn informasjon du ikke ønsker at skal bli offentliggjort.

Lenker til ekst​​erne nettsider

På nettstedet er det lenker til andre organisasjoner og virksomheter. Personvernerklæringen på dette nettstedet  omfatter ikke andre nettsteder. Når du besøker andre nettsteder må du forholde deg til retningslinjene som gjelder for det aktuelle nettstedet.

Informasjonskapsler/cookies

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler for å velge språk og samle inn statistikk. Informasjonskapsler kan spore internettbruken din.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside. De aller fleste nettsider benytter slike informasjonskapsler.

Alle som besøker et nettsted skal ha informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. Du må godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

Du kan hindre at slike informasjonskapsler lagres ved å endre på nettleserens innstillinger. Da vil imidlertid sidene ikke fungere optimalt. Du kan også slette informasjonskapsler i nettleseren eller ved filbehandling.​

Lagring av besøksstatistikk​​

Nettstedet lagrer trafikk/besøksstatistikk. Statistikken viser hvor mye hvert enkelt område av nettsiden blir besøkt. Vi kan se hvor du befinner deg basert på din IP-adresse.

Eksempler på informasjon som lagres er antall besøkende på de ulike sidene, hvilke nettsteder de kommer fra, hvor lenge de er på nettsiden og hvilke nettlesere som brukes. Informasjonen som lagres brukes slik at nettsidens tilbud og innhold stadig kan bli bedre og videreutvikles.

Du kan lese mer om hvordan Automattic.com bruker informasjon om deg her https://automattic.com/privacy-notice/

Om lagring av ​​søkeord

Nettstedet lagrer informasjon om hvilke søkeord som besøkende benytter. Formålet med dette er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Vi kan blant annet finne ut hvilke søkeord som gir treff og hvilke søkeresultater de besøkende velger. Det er bare søkeordene som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om besøkende.